December 14, 2017

Ruotsalainen naudanlihapata

100 % luomua / luonnonmukaista

Alkaen 12 kk
Perinteinen nautapata perheen pienimmille. Maukas ja kermainen pata, joka on valmistettu perunasta, naudanlihasta ja porkkanasta. Valmistuksessa käytetty neitsytoliiviöljyä ja rapsiöljyä. Maustettu laakerinlehdillä, valkopippurilla ja pienellä määrällä suolaa. Lisätyn suolan vuoksi tätä annosta ei tule tarjota alle 12 kk ikäisille lapsille.

Valmistus

Mikroaaltouunissa: (800W): Käännä kieleke ja poista kansi, avaa hiukan muovikalvoa ja lämmitä n. 30 s. Sekoita ja kokeile, onko ruoka riittävän lämmin.

Liedellä: lämmitä ruoka pannulla keskilämmöllä, kunnes ruoka on riittävän lämmin. Ruokaa ei pidä lämmittää uudelleen, joten lämmitä vain haluttu määrä.

Säilytys ja säilyvyys

Katso päiväysmerkintä kannen sivussa.

Avattu purkki voidaan säilyttää jääkaapissa kaksi päivää avaamisen jälkeen kansi suljettuna.

Lovemade säilyy SuperLock®- purkissa, joka todistetusti säilöö maut paremmin. Käännä kieleke ja poista kansi. Poista muovikalvo. Säästä purkki ja voit käyttää sen pestynä uudelleen. Pakkaus on kierrätettävä. Soveltuu mikroaaltouuniin, astianpesukoneeseen ja pakastimeen.

Ainesosat

Peruna**, vesi, naudanliha** (9%), porkkana**, sipuli**, oliiviöljy**, rapsiöljy**, laakerinlehti*, valkopippuri*. *=luonnonmukainen /LUOMU **=KRAV-luonnonmukainen.

Ravintoarvo per 100 G

ENERGI/ENERGIA

345 KJ / 82 kcal

FETT/RASVA

3,4 g

varav mättet fett/ heraf mættede fedtsyrer/ josta tyydyttynyttä

0,7 g

Kolhydrat/Karbohydrater/ Hiilihydraatti

10 g

Varav sockerarter/heraf sukkerarter/ josta sokereita

0,8 g

Protein/ Proteiini

2,8 g

Salt/Suola

0,3 g