December 14, 2017

Tietoa meistä

LOVEMADEN on perustanut äiti ja kaksi kokkia


Silvia Wulff – Perustaja ja toimitusjohtaja
“Halusin tehdä tuotteen kaikille nykyaikaisille äideille ja isille. Kaipasin itse tuotetta, joka helpottaisi arkipäivääni. Tuotetta, joka ei aiheuttaisi huonoa omaatuntoa ja ruokaa, jota myös itse haluaisin syödä.

Lovemade:in tarkoitus on tarjota terveellinen, luonnonmukainen ja hyvänmakuinen laatutuote. Sellainen johon vanhemmat voivat luottaa. Halusin tehdä oman näköiseni tuotteen vastaamaan niitä korkeita laatuvaatimuksia, joita minulla itselläni on elintarvikkeiden osalta- niin valmistajana, kuluttajana kuin äitinäkin.

Tuotteiden tulee luonnollisesti vastata nyky-yhteiskunnan vaatimuksia. Tutkimukset osoittavat, että lapsen kaksi ensimmäistä vuotta ovat hyvin tärkeitä makuaistin ja ruokatottumusten kehittymisessä. Tämän vuoksi perustin Lovemade:n -haastamaan markkinat ja tarjotaksemme oikeaa ruokaa pikku kullannupuillemme!”


Kirk og Maarbjerg – perustaja ja tuotekehitys

Kun Silvia Wullf perusti Lovemade:in otti hän yhteyttä kahteen kokkiin, jotka hänen mielestään edustivat luonnonmukaista ruoanlaittoa. Nämä kaksi tunnettua tanskalais kokkia Mikkel Maarbjerg ja Nikolaj Kirk ovat esiintyneet myös TV:n ruokaohjelmissa ja kirjoittaneet keittokirjoja.

“Mielestämme myös ruoanlaitossa tulisi huomioida maailma jossa elämme, mausta tinkimättä! Luotamme siihen, että paras maku syntyy luonnonmukaisista ja laadukkaista raaka-aineista. Kun tähän liittää vielä tietoisuuden valintojemme vaikutuksista ympäristöömme, maistuu se entistäkin paremmalta!”

Kirk ja Maarbjerg ovat luoneet ja kehittäneet kaikki reseptit LOVEMADE-annoksiin kiinnittäen huomiota erityisesti makuun ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.


Johanna Dannesund Eriksson – Myynti- ja markkinointipäällikkö

“Rakastan ruoanlaittoa ja käytän mieluiten puhtaita, luonnonmukaisia raaka-aineita. Olen kahden ihanan pojan äiti ja kovin iloinen ja ylpeä siitä, että meillä lapset ovat aina olleet uteliaita kokeilemaan uusia makuja. Luotan siihen, että kiinnostus ruokaa kohtaan syntyy heti ensimmäisistä maistiaisista. On upeaa saada olla mukana Lovemade-tiimissä, jossa meitä kaikkia yhdistää rakkaus ruokaan ja raaka-aineisiin. “