December 14, 2017

Kysymyksiä ja vastauksia

Käytämme ainoastaan luonnonmukaisesti kasvatettuja luomu- raaka-aineita. Niin maun kuin ympäristönkin vuoksi, valitsemme tuotteisiimme ainoastaan 100% luonnonmukaisesti kasvatettuja raaka-aineita. Tämä koskee niin pääraaka-aineita kuin kaikkein pienimpiäkin mausteita.

Kaikki tuotteemme ovat KRAV-merkin saaneita tuotteita. KRAV-merkintä toimii ikään kuin ylimääräisenä laadun takaajana niin kuluttajalle kuin meille valmistajalle. KRAV-sertifiointi on ruotsalainen elintarvikealan sertifiointijärjestelmä ja takaa tuotteen luonnonmukaisuuden. Luonnonmukaisuuden lisäksi KRAV-sertifioinnin saanut tuote täyttää tarkat kriteerit tuotantoeläinten hyvinvoinnin ja terveyden osalta sekä sosiaalisen vastuullisuuden ja ympäristövaikutusten osalta. Esimerkiksi KRAV-merkityn lihan osalta eläinten kohtelu ja antibioottien käyttö on hyvin tarkasti määriteltyä. Täältä voit lukea lisää KRAV-merkinnästä!

Lovemade ruoka-annokset valmistetaan Skånessa, Ruotsissa. Toimittajamme Orkla Foods on valmistanut lastenruokia Semper-merkille jo yli 60 vuotta, ennen kuin merkin tuotanto siirrettiin Espanjaan. Valmistuksessa käytämme luonnonmukaisia raaka-aineita, jotka on erityisesti sertifioitu lastenruokien valmistukseen. Raaka-aineiden osalta suosimme lähellä tuotettua, Pohjoismaista alkuperää olevia raaka-aineita.

Käytämme aina ensisijaisesti Pohjoismaisia raaka-aineita ruoka-annoksissamme. Ainoana lastenruokien valmistajana takaamme, että liha, kala ja kana on aina Pohjoismaista alkuperää. Tämä siksi, että haluamme taata parhaan mahdollisen laadun kaikkien tuotteidemme osalta. Me esimerkiksi käytämme ainoastaan ruotsalaista KRAV-merkittyä naudanlihaa. Valitsemme raaka-aineemme huolella ja ympäristöä kunnioittaen.

Eivät sisällä. Me annamme ruoan luonnollisten raaka-aineiden tuoda maun ruokaan. Emme myöskään käytä tärkkelysaineita, sakeuttamis- tai makeutusaineita. Tuotteet ovat täysin luonnonmukaisia ja sisältävät vain raaka-aineita, joita löydät myös omasta keittiöstäsi. Kun käyt läpi ainesosaluetteloa, tulet näkemään vain jo entuudestaan tuttuja raaka-aineita!

Ruoka valmistetaan isoissa padoissa ja annostellaan sen jälkeen pienempiin purkkeihin. Purkit sinetöidään ja lämmitetään niin kutsutulla autoklaavi-menetelmällä, jolloin purkista tulee ilmatiivis. Menetelmän myötä tuote saa luonnollisen, pitkän säilyvyysajan. Tuote säilyy huoneenlämmössä kunnes sinetti rikotaan. Lovemade-tuotteiden pakkaus on voittanut useita innovaatio- palkintoja, sillä pakkaus säilyttää erinomaisesti tuotteen maun ja koostumuksen.

Tuotteemme eivät sisällä lisättyä sokeria. Lastenruokien osalta on tarkkaan määritelty, paljonko ruoka saa sisältää sokereita. Osa valmistajista käyttää hedelmämehua ja tiivisteitä makeuttamaan lastenruokia, mutta meidän mielestämme tämä ei ole tarpeellista.

Kaikkien Lovemade-lastenruokien reseptit ovat tunnettujen tanskalaisten kokkien käsialaa. Michelin-kokki Mikkel Maarbjerg sekä keittokirjojen kirjoittajana tunnettu tv-kokki Nikolai Kirk ovat luoneet reseptit lastenruokiimme.

Useimmat tuotteemme eivät sisällä maitoproteiinia eikä laktoosia. Peruna ja lohi-ateria sisältää voita ja kasvisaterioissamme olemme käyttäneen juustoa.

Kotisivuiltamme löydät tuotekohtaisesti tietoa aterioissa käytetyistä ainesosista. Pyydämme huomioimaan, erityisesti vakavasti allergisten lasten osalta, että tuotteiden valmistuslaitoksessa käsitellään maitoa ja maitotuotteita ja tästä johtuen emme pysty takaamaan, että tuotteet olisivat täysin maidottomia. Emme suosittele tuotteitamme lapsille, jotka ovat hyvin allergisia laktoosille tai maitoproteiinille.

Mikäli lapsesi ei syö koko purkin ruoka-annosta kerralla, kannattaa ottaa lautaselle vain tarvittava määrä ja laittaa purkin loppu jääkaappiin seuraavaa ruokailua varten. Vinkki: voit pakastaa jääpalarasioihin pieniä makupaloja annoksistamme. Avattu Lovemade-purkki säilyy jääkaapissa kansi suljettuna kaksi päivää. Kertaalleen lämmitettyä ruokaa ei saa enää uudelleen lämmittää.

Me takaamme sen, että tuotteemme ovat 1) Pohjoismaissa valmistettuja ja suosimme Pohjoismaisia raaka-aineita 2) 100%:sesti luonnonmukaisia 3) liha, kana ja kala on 100%:sesti Pohjoismaista alkuperää 4) luonnonmukaisia ja ilman lisättyä tärkkelystä

Lovemade on Pohjoismainen tuotemerkki, jota myydään nykyään Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa.

Lovemade on Pohjoismainen yritys ja syntynyt yhden äidin ja kahden Michelin-kokin yhteisestä visiosta nostaa lastenruoat uudelle, entistä korkeammalle tasolle. Meidän mielestämme lapset ansaitsevat parasta mahdollista ruokaa, vaikka vanhemmilla ei aina olisikaan aikaa tai mahdollisuutta valmistaa ruokaa itse.

Meillä on itsellämme lapsia ja tiedämme, kuinka vaativaa on saada aika riittämään kaikkeen – erityisesti, kun lapselleen haluaa tarjota vain parasta. Lovemade-aterioissa korostuu maku, koostumus, luonnonmukaisuus ja hyvät raaka-aineet – raaka-aineet, jotka löydät myös omasta keittiöstäsi. Jokainen lapsi tarvitsee terveellistä ruokaa kasvaakseen. Lovemade on nimensä mukaan rakkaudella tehty.

Meillä on korkeat laatuvaatimukset. Aivan kuten raaka-aineidenkin osalta, olemme huolella valinneet myös pakkauksen. Halusimme löytää pakkauksen, joka olisi kekseliäs, kestävä ja ympäristöystävällinen. Pakkauksemme SuperLock® on valmistettu PP 05 muovista ja se on luonnollisesti BPA-vapaa. SuperLock® on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja mm. siksi, että se säilyttää tuotteet maukkaina. Ajattelemme myös ympäristöä. SuperLock®- purkit ovat pinottavissa ja kevyempiä kuin lasipurkit, mikä säästää energiaa kuljetusten osalta. Pakkaukset ovat kierrätettäviä sekä mikron ja tiskikoneen kestäviä.

Englannin ja USA:n johtava lastenruokavalmistaja on jo jonkin aikaa sitten vaihtanut lasipakkaukset muovipakkauksiin. Me Lovemadella yritämme jatkuvasti seurata markkinoiden uutuuksia ja uusia trendejä.

Pakkaus on mikronkestävä. Käännä kieleke ja poista kansi, avaa hiukan muovikalvoa ja lämmitä mikrossa noin 40 sekuntia. Sekoita ruokaa, jotta voit olla varma annoksen lämmenneen tasaisesti. Sekoittamalla saat myös parhaimmin koostumuksen annokseen. Periaatteessa aterioitamme voi nauttia ilman lämmitystäkin, mutta maut ja mausteet tulevat paremmin esiin kun ruoka on lämmitetty.

Lovemade-ateriat ovat 100% luonnonmukaisia ja koostumuksessa saattaa olla eroja, aivan kuten kotona valmistetun ruoan osalta. Myös raaka-aineissa voi olla eroja riippuen satokaudesta ja vuodenajasta. Kun ruoka valmistetaan suurissa padoissa, saattaa koostumukseen vaikuttaa myös se, onko annos otettu padan pinnalta vai pohjalta. Monet muut valmistajat lisäävät tärkkelysaineita, kuten esimerkiksi riisijauhoja, jotta koostumus pysyy samanlaisena jokaisessa tuotantoerässä. Me emme halua vaarantaa ruoan luonnollisuutta ja olemme päättäneet olla käyttämättä tärkkelysaineita annoksissamme.