December 14, 2017

Miksi Lovemade?

Ympäristömme asettaa jatkuvasti korkeampia vaatimuksia mahdollistaakseen kestävän rinnakkaiselon ihmisen ja ympäristön välillä. Tiedostavat kuluttajat ovat luoneet nopeasti kasvavat markkinat luonnonmukaiselle ruoalle.

Kuluttajat ovat myös hyvin tarkkoja ruoan laadun ja alkuperän suhteen. Sama koskee myös lastenruokia ja erityisesti kysyntä maukkauden lastenruokien osalta on kasvanut merkittävästi. Tutkimukset osoittavat, että on hyvin tärkeää kehittää ja stimuloida lapsen makuaistia hyvin varhaisesta iästä lähtien.

Tämä vaikuttaa lapsen kykyyn hyväksyä erilaisia makuja. Näin ollen on tärkeää antaa lapsille paljon erilaisia makuelämyksiä. Mitä enemmän ja laajemmin lapsi on päässyt kahteen ikävuoteen asti maistelemaan erilaisia ruokia, sen enemmän vaihtoehtoja hänen ruoastaan todennäköisesti löytyy myöhemminkin.

Tarvitsemme myös mukavuutta ja laatua. Tämän vuoksi valitsemme usein nopeita ateriaratkaisuja käyttääksemme enemmän aikaa perheen parissa. Lovemade on tuote, joka on saanut alkunsa juuri näistä ajatuksista ja tarpeista.

Lovemade-tiimi koostuu vanhemmista, jotka kaipasivat parempaa vaihtoehtoa lapsilleen näiden ollessa pieniä. Jokainen vanhempi haluaa tarjota lapselleen sitä kaikkein parasta! On päiviä, jolloin ruokailun täytyy tapahtua nopeasti ja helposti- tällöin on upeaa, kun voi hyvällä omallatunnolla tarjota perheen pienimmille yksinkertaisen ja nopean ruokahetken!